RSS RSS

Motorola Droid X2

By admin, 2011. június 20. hétfő 00:58

A Verizon Wireless oldala hivatalosan is megerősítette a Droid X2 specifikációját.

A Motorola több változtatást is végrehajtott a készüléken, többek között ellátta a Droid X2-t 1GHz-es duplamagos processzorral és 4,3”-os qHD kijelzővel. Az elődjéhez képest a külső változatlan, és a 8 megapixeles kamera is a régi, bár egy továbbfejlesztett, autófókuszos verzióban.

A Motorola Droid X2-t nem könnyű megkülönböztetni a Droid X-től, bár a telefon hátulján levő ’2’ segít az ’X’ mellett. Matt fekete borítása a régi, és a HDMI kimenet is a megszokott helyen található. A 8 megapixeles kamera elhelyezése is megegyezik, és a hátsó részen is megtaláljuk a klasszikus fél paneles 1500 mAh kapacitású akkumulátort.

A szolgáltató oldalán elérhető adatlap állítása szerint a jövevény 540×960 képpontos kapacitív multitouch érintőkijelzőt, HDMI kimenetet és 1 GHz-es kétmagos processzort kapott, mely utóbbit az Android 2.3 Gingerbread egyelőre nem igazán tud kiaknázni. A régóta pletykált készülék egyelőre csak CDMA és EV-DO változatban lesz elérhető, de később – várhatóan a Milestone sorozat tagjaként – Európa számára is elérhető lehet.

Forrás: www.mobilarena.hu, www.mobiltesztek.hu

Hírdetés

Hozzászólás (1)

  1. Mafia szerint:

    Mindig is bírtam a motorolákat!

Itt írhatsz hozzászólást

Mobiltelefonok is powered by WordPress