RSS RSS

Csinálj te is iPhone-ból bunkófont

By admin, 2011. március 31. csütörtök 01:39

A 90-es évek elején használt maroktelefonná alakítható az iPhone. Egy jópofa kiegészítővel ósdi „féltéglát” csinálhatunk az Apple mobiljából.

A Thumbs Up nevű brit cégnek sikerült olyan terméket létrehozni, amire generálni kell az igényt – mégis, a siker szinte borítékolható. Egy egyszerű műanyag tokról van szó, amivel az iPhone régi mobillá alakítható. Olyasmi féltéglává, amilyet Gordon Gekko is használt anno a Tőzsdecápákban.

A 12,99 fontért (kb. négyezer forintért) kínált műanyag kiegészítő visszarepít a mobiltelefónia hőskorába, amikor a mobil még „bunkófon” és státuszszimbólum volt. Wojtek Kolan, a Thumbs Up társalapítója szerint az emberek vágynak arra, hogy – legalább a vicc kedvéért – feleleveníthessék azokat az időket, mikor még félkilós mobillal mászkáltak az üzletemberek.

A feltűnő műanyag toknak van még egy előnye: szigetel, így megoldást jelenthet az iPhone4 térerő-problémájára is. A bunkófon-tok áprilistól lesz elérhető az iPhone 3G, 3GS és 4 verziókra.

Forrás: http://www.technet.hu/

Hírdetés

Hozzászólások (2)

  1. Themyiphone szerint:

    Érdekes tok, bár én ezért biztos nem adnék ki 4000 ft-nak megfelelő fontot. A térerő-probléma nálam még sose volt tapasztalható.

  2. Naprendszer szerint:

    Tetszik ez az “Új Design”. Lehet, hogy ilyenre cserélem a mostanit, bár kell hozzá egy iPhone is. Így igazából csak a feeling lenne meg. Azért kipróbálnám, hátha meg kell védeni magam az utcán.

Itt írhatsz hozzászólást

Mobiltelefonok is powered by WordPress